TRABZON / YOMRA - Oymalıtepe Şehit Sedat Kaplan Ortaokulu

Nis

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2022-2-TR01-KA210-SCH-000094878 referans numaralı "In-Between Fantasy and Reality" isimli projemizi tamamladık. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan Yıldırım proje ortaklarını ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti. Projede emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlendi. Çanakkale Haftası kapsamında okulumuzda düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri verildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.  İstiklal Marşı'nı en iyi okuma ve resim yarışmasında birinci olan öğrencilerimize ödülleri verildi.

Mrt

Doğa Koruma ve Milli Parklar Trabzon Şube Müdürlüğüne bağlı Orman Yüksek Mühendisi Pelin ÜMÜZER ve Orman Mühendisi Aygül Arslan DİKBAŞ tarafından öğrencilerimize yönelik Biyoçeşitlilik Farkındalığını Oluşturmak Amaçlı Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Şbt

Yomra İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı Ziraat Yüksek Mühendisi Serhan TURAN, Ziraat Yüksek Mühendisi Kübra ÇİLİNGİR, Ziraat Mühendisi Rukiye KURT, Ziraat Mühendisi Yusuf GÜLER tarafından öğrencilerimize yönelik Su Verimliliği ve Gıda Güvenilirliği Eğitimi verildi.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Konu Soru Dağılım Tablolarına Aşağıdaki Linklere Tıklayarak Ulaşabilirsiniz...

Şbt

Yomra İlçe Sağlık Müdürlüğünden Saime Yayla ve Hatice Civelek tarafından öğrencilerimize teknoloji bağımlılığı konulu seminer düzenlendi.

Şbt

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm öğrencilerimize mont ve çorap yardımı yapıldı.

Şbt

Yomra İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammet ÖZTABAK, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Tolga ERGÜDEN, İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Hasan Zeki UZUNÖZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan YILDIRIM okulumuzu ziyaret edip öğretmenlerimizle sohbet ettiler. Bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ilçemizde düzenlenen "En İyi Afiş Cümlesi ve Tasarımı" yarışmasında öğrencimiz Muhammet Enes AYAZ ilçe 3.sü olmuştur. Öğrencimize, Danışman Öğretmenlerimiz Ayşe Neslişah TEMİZ ve Hilal ÇİMŞİR öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Enerji Verimliliği Haftası kapsamında üretilen içeriklere buraya tıklayarak veya aşağıda bulunan linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ara

15 Temmuz Demokrasi Şehidimizin Kabri Ziyaret Edildi. Kabri başında Kur'an- Kerim okundu, dualar edildi. Tüm demokrasi şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyoruz.

Ara

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Fatih KARA koordinatörlüğünde okulumuzda Kabartmalı Türkiye Haritası sergisi düzenlendi. 6-A sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan sergiye öğrenci ve öğretmenlerimiz katılım sağladı. Bu eğlenceli ve öğretici etkinlik için öğrencilerimize ve Sosyal Bilgiler Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ara

26 Aralık tarihinde 6. sınıflarımıza Matematik ve Türkçe derslerinde yapılacak olan merkezi ortak sınav konu soru dağılımı fotoğraflardaki gibidir.